Keresett szó:
Ördöngős
Kis konvertológia
Tudákos
Jelasity nem fut, ő nem gyávaA névhasonlóság ugyan némileg költői, s amennyiben eltekintünk olyan apróságoktól miszerint a horvát bán Jelačić-nak (Petőfi szerint Jellasicsnak) neveztetett...
GFZ Potsdam Earthquake Bulletin - last 20 events
M 5.3, Irian Jaya, Indonesia2012-01-28 19:37:31 -4.13 140.79 74 km M
Pályázati közlemények
Elérhető a honlapon a környezetvédelmi és energetikai fejlesztéseket célzó kiírásoknál az Elszámolhatósági ÚtmutatóElérhető a honlapon a környezetvédelmi és energetikai fejlesztéseket célzó pályázati kiírásoknál az Elszámolhatósági Útmutató című dokumentum, amely minden...
VM
Meghosszabbították a védett természeti területek hulladékmentesítési pályázatának beadási határidejét
Szociális és Munkaügyi Minisztérium - Pályázatok
Pályázati felhívás szociális módszertani intézmények számáraHatáridő: 2011. január 11.
Energiaálság
Magyar atom

Ez most nem Moldova György örökbecsűje, de ugyancsak kötelező olvasmány. Mondhatnám, miért...

madzag
Lorem ipsumLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc sit amet nibh eu mauris ullamcorper venenatis at id mi. Proin orci neque, tincidunt ac pulvinar...
Címoldal > Távközlés
Távközlés
A régiósok is labdába rúghatnak
Az állandó fejlesztéseknek köszönhetően a regionális távközlési szolgáltatók is felvehetik a versenyt az országos elérésű nagyvállalatokkal, jelentős szerepet vállalva a környezettudatos szemléletmód kialakításában.


Ezt bizonyítja az eddig is számos újítást bevezető Vidanet regionális távközlési szolgáltató példája, aki az e-számla és a mobilfizetés lehetősége mellett a jövőben a PayPal fizetést is elérhetővé teszi ügyfelei számára.

A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően az elmúlt időszakban a Vidanet számos olyan újítást vezetett be, melyek az ügyfelek kényelmének garantálása mellett a fenntartható fejlődés jegyében igyekeztek minél környezettudatosabb megoldást nyújtani számukra. Köztük a tavaly bevezetésre kerülő e-számla, mely a papír alapú számlákat helyettesíti, valamint az online bankkártyás fizetés, melynek segítségével az ügyfelek gyorsan és egyszerűen intézhetik el számlabefizetéseiket.

„Szeretnénk elérni, hogy előfizetőink a számukra legegyszerűbb és legkényelmesebb módot választhassák az ügyintézésre, ezért mind a személyes, mind az online ügyfélszolgálatunkat a legmodernebb megoldásokkal látjuk el" - mondta el Hushegyi Károly, a Vidanet régióvezetője.
A szolgáltató ügyfelei májustól számlájukat a MasterCard Mobil fizetés alkalmazás segítségével akár okostelefonon keresztül is kiegyenlíthetik. Az applikáción keresztül történő tranzakciók teljesen díjmentesek, a befizetett számla összege pedig a megadott hitel- vagy bankkártya összegét terheli. Emellett hamarosan bevezetésre kerül az egyik legbiztonságosabb internetes fizetési megoldás, a PayPal is.

A Vidanet az ügyfelekkel való kapcsolattartás fejlesztésén is folyamatosan dolgozik. Ennek jegyében a honlapon Ingyen Hívó működik, melyen keresztül az előfizetők díjmentesen hívhatják fel az ügyfélszolgálatot. Emellett hamarosan indul a Facebookon a vállalat ügyfélszolgálati alkalmazása, így újabb csatorna áll majd az előfizetők rendelkezésére, ahol gyorsan, sorban állás nélkül intézhetik folyamatban lévő ügyeiket.