Keresett szó:
Ördöngős
Kis konvertológia
Tudákos
Jelasity nem fut, ő nem gyávaA névhasonlóság ugyan némileg költői, s amennyiben eltekintünk olyan apróságoktól miszerint a horvát bán Jelačić-nak (Petőfi szerint Jellasicsnak) neveztetett...
GFZ Potsdam Earthquake Bulletin - last 20 events
M 5.3, Irian Jaya, Indonesia2012-01-28 19:37:31 -4.13 140.79 74 km M
Pályázati közlemények
Elérhető a honlapon a környezetvédelmi és energetikai fejlesztéseket célzó kiírásoknál az Elszámolhatósági ÚtmutatóElérhető a honlapon a környezetvédelmi és energetikai fejlesztéseket célzó pályázati kiírásoknál az Elszámolhatósági Útmutató című dokumentum, amely minden...
VM
Meghosszabbították a védett természeti területek hulladékmentesítési pályázatának beadási határidejét
Szociális és Munkaügyi Minisztérium - Pályázatok
Pályázati felhívás szociális módszertani intézmények számáraHatáridő: 2011. január 11.
Energiaálság
Magyar atom

Ez most nem Moldova György örökbecsűje, de ugyancsak kötelező olvasmány. Mondhatnám, miért...

madzag
Lorem ipsumLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc sit amet nibh eu mauris ullamcorper venenatis at id mi. Proin orci neque, tincidunt ac pulvinar...
Címoldal > Bulvár
Bulvár
A prémium csak prémiummal párosulhat
Az Apple számítástechnikai cég szoftverekért és szolgáltatásokért felelős igazgató-helyettese, Eddy Cue nemrégiben igazgatótanácsi helyet kapott a Ferrarinál. Lehet, hogy az olasz sportkocsi is hangvezérlésre reagál majd?


Az igazgató-helyettes Ferrari mániás, már öt különböző típust tudhat magáénak. „Örömmel és büszkén jelentem be, hogy az igazgatótanács tagja lettem. Továbbra is lenyűgöz az a világklasszis dizájn és mérnöki munka, amelyre csak a Ferrari képes" -nyilatkozta Cue.

Számítástechnikai és autóipari körökben már tavaly óta pletykálják, hogy a két cég valószínűleg szövetségre lép egymással. Akkor még a Ferrari vezér, Luca di Montezemolo, valamint Tim Cook, az Apple ügyvezető igazgatója tárgyaltak egymással és dicsérték egymás munkáját. Most ismét új taggal bővülhetett a Ferrari igazgatótanácsa Eddy Cue személyében, s ezzel újabb okot adtak a találgatásra.

Az Apple egyre inkább nyit az autógyártók felé, ugyanis potenciális piacot lát az ágazatban. Nemrégiben piacra dobta a Siri nevezetű megoldását, amely hangvezérlésre lett tervezve. Már kilenc autógyártóval, köztük a Hondával, a Toyotával, valamint a GM-mel kötött partneri megállapodást, így valószínűsíthetően a Ferrarival is hasonló tervei vannak.

Az Apple termékei egyelőre a prémium kategóriába tartoznak a piacon, a Ferrari pedig mindig is a leglenyűgözőbb alkotásaival rukkolt elő az autók vonatkozásában. Az olasz márka egyetlen gyenge pontja mindig is az infotainment, vagyis a szórakoztató- és információs-rendszer volt, ezen pedig az Apple jelentős módosításokat hajthat végre.