Keresett szó:
Ördöngős
Kis konvertológia
Tudákos
Jelasity nem fut, ő nem gyávaA névhasonlóság ugyan némileg költői, s amennyiben eltekintünk olyan apróságoktól miszerint a horvát bán Jelačić-nak (Petőfi szerint Jellasicsnak) neveztetett...
GFZ Potsdam Earthquake Bulletin - last 20 events
M 5.3, Irian Jaya, Indonesia2012-01-28 19:37:31 -4.13 140.79 74 km M
Pályázati közlemények
Elérhető a honlapon a környezetvédelmi és energetikai fejlesztéseket célzó kiírásoknál az Elszámolhatósági ÚtmutatóElérhető a honlapon a környezetvédelmi és energetikai fejlesztéseket célzó pályázati kiírásoknál az Elszámolhatósági Útmutató című dokumentum, amely minden...
VM
Meghosszabbították a védett természeti területek hulladékmentesítési pályázatának beadási határidejét
Szociális és Munkaügyi Minisztérium - Pályázatok
Pályázati felhívás szociális módszertani intézmények számáraHatáridő: 2011. január 11.
Energiaálság
Magyar atom

Ez most nem Moldova György örökbecsűje, de ugyancsak kötelező olvasmány. Mondhatnám, miért...

madzag
Lorem ipsumLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc sit amet nibh eu mauris ullamcorper venenatis at id mi. Proin orci neque, tincidunt ac pulvinar...
Címoldal > Távközlés
Távközlés
Megszűnőben az MSN
A Microsoft hivatalosan is bejelentette, hogy véglegesen leállítja üzenetküldő szolgáltatását, az MSN-t. Helyét a korábban már felvásárolt Skype veszi át, ám ezt sokan nem tartják túl jó ötletnek. A leállítás már megkezdődött.


Az amerikai szoftveróriás a Skype blogján jelentette be, hogy nemsokára bezárják saját üzenetküldő rendszerüket. Az utód a Skype lesz, ugyanis azt lényegesen többen használják, mint az MSN-t.

Akik eddig még nem tették, azoknak még van néhány hónapjuk arra, hogy áttanulmányozzák a Skype működését és kezelőfelületét, ugyanis a Messenger csak a jövő év első negyedévében szűnik meg véglegesen. A Microsoft mindent megtesz annak érdekében, hogy megkönnyítse az áttérést az új felületre. A munkát már meg is kezdték, ugyanis a Skype 6.0-s verziója már lehetőséget nyújt a Facebook és Microsoft felhasználói fiók használatára is, így egyetlen kliensen belül elérhetővé válnak a közösségi platformok.

A háttérben azonban a Messenger struktúrája dolgozik majd, hiszen a Skype-on küldött üzenetek mintegy nyolcvan százaléka a Messengeren keresztül jut el a másik félhez, ez pedig leegyszerűsíti a mobil platformok, mint az Android, az iOS és a Windows8, Win RT alkalmazhatóságát.

Ne gondoljuk azonban, hogy a sokak által kedvelt MSN teljesen megszűnik létezni, ezt csak nekünk kommunikálja a cég. Kínában továbbra is működőképes marad a szolgáltatás.