Keresett szó:
Ördöngős
Kis konvertológia
Tudákos
Jelasity nem fut, ő nem gyávaA névhasonlóság ugyan némileg költői, s amennyiben eltekintünk olyan apróságoktól miszerint a horvát bán Jelačić-nak (Petőfi szerint Jellasicsnak) neveztetett...
GFZ Potsdam Earthquake Bulletin - last 20 events
M 5.3, Irian Jaya, Indonesia2012-01-28 19:37:31 -4.13 140.79 74 km M
Pályázati közlemények
Elérhető a honlapon a környezetvédelmi és energetikai fejlesztéseket célzó kiírásoknál az Elszámolhatósági ÚtmutatóElérhető a honlapon a környezetvédelmi és energetikai fejlesztéseket célzó pályázati kiírásoknál az Elszámolhatósági Útmutató című dokumentum, amely minden...
VM
Meghosszabbították a védett természeti területek hulladékmentesítési pályázatának beadási határidejét
Szociális és Munkaügyi Minisztérium - Pályázatok
Pályázati felhívás szociális módszertani intézmények számáraHatáridő: 2011. január 11.
Energiaálság
Magyar atom

Ez most nem Moldova György örökbecsűje, de ugyancsak kötelező olvasmány. Mondhatnám, miért...

madzag
Lorem ipsumLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc sit amet nibh eu mauris ullamcorper venenatis at id mi. Proin orci neque, tincidunt ac pulvinar...
Címoldal > Innováció
Innováció
Innovációk az SAP-tól
Több bejelentést is időzített európai megakonferenciájára az SAP. A madridi eseményen a szoftvergyártó azon innovációit hangsúlyozta, melyek a mobilitás, a közösségi hálózatok, a nagytömegű adatok, a felhő egybemosódásából adódó, újfajta felhasználói élményt adnak.


A bejelentések első csoportjába tartoznak a memória-alapú megoldások, melyekkel könnyebbé válik például a valós idejű banki kockázatmenedzsment, a kereskedelmi promóciók tervezése, a fogyasztói szokások analízise. Egyúttal elérhető már a piacon a HANA legújabb támogatási csomagja, mely tovább támogatja az üzletkritikus tranzakciós és analitikai alkalmazásokat.

Az új Windows operációs rendszerhez is mutatott be hatékonyságnövelő app-okat az SAP. A Workdeck egy felületre hozza össze a manageri jóváhagyásokat, mint pl. utazási, szabadságolási kérések. Az SAP® Manager Insight a munkaerővel kapcsolatos főbb adatok áttekintését biztosítja, köztük pl. a különböző helyszínen lévő munkavállalók kompetencialistája. A tervezett alkalmazások sorát bővítik az oktatást, a munkaerő kiválasztását, a céges szabályok megismerését megkönnyítő app-ok.

A vállalat nyilvánosságra hozta azon tervét, hogy innovatív megoldásaival felturbózza a világ legnagyobb üzleti hálózatát, az évente háromszázmillárd dollárnyi tranzakciót elkönyvelő Ariba Network-öt, melyhez közel egymillió cég csatlakozott. A cég szerint ezzel tovább nő az együttműködő felek hatékonysága. Ide kapcsolódó hír, hogy a felvásárolt Ariba ügyvezetőjét az SAP beválasztotta a globális vezetői testületébe.

Elhangzott, partnerei számára megnyitja az SAP Netweaver Cloud szolgáltatást a szoftvercég, melynek köszönhetően ők is fejleszthetnek felhő alapú megoldásokat, és piacra dobhatják azokat az SAP Store-on keresztül.

A szoftverház egyúttal megújítja az ügyfélkapcsolat-kezelő (CRM) kínálatát, melynek egyik részét az adja, hogy memória alapú technológián szintén elérhető a CRM, jelentős gyorsulást biztosítva. A cég elképzelése szerint e megoldáshoz elérhetővé teszi a gyors bevezetési módszertanát, melynek köszönhetően akár tizenkét hét alatt megtörténhet az implementáció az előre konfigurált beállítások mentén. Piacra került az SAP 360 Customer megoldás is, melyben ötvöződnek a különféle, a vásárlót középpontba állító technológiák, mint pl. CRM, JAM közösségi platform, értékesítés támogatás, ügyfélszegmentálás, mobil bankolás.