Keresett szó:
Ördöngős
Kis konvertológia
Tudákos
Jelasity nem fut, ő nem gyávaA névhasonlóság ugyan némileg költői, s amennyiben eltekintünk olyan apróságoktól miszerint a horvát bán Jelačić-nak (Petőfi szerint Jellasicsnak) neveztetett...
GFZ Potsdam Earthquake Bulletin - last 20 events
M 5.3, Irian Jaya, Indonesia2012-01-28 19:37:31 -4.13 140.79 74 km M
Pályázati közlemények
Elérhető a honlapon a környezetvédelmi és energetikai fejlesztéseket célzó kiírásoknál az Elszámolhatósági ÚtmutatóElérhető a honlapon a környezetvédelmi és energetikai fejlesztéseket célzó pályázati kiírásoknál az Elszámolhatósági Útmutató című dokumentum, amely minden...
VM
Meghosszabbították a védett természeti területek hulladékmentesítési pályázatának beadási határidejét
Szociális és Munkaügyi Minisztérium - Pályázatok
Pályázati felhívás szociális módszertani intézmények számáraHatáridő: 2011. január 11.
Energiaálság
Magyar atom

Ez most nem Moldova György örökbecsűje, de ugyancsak kötelező olvasmány. Mondhatnám, miért...

madzag
Lorem ipsumLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc sit amet nibh eu mauris ullamcorper venenatis at id mi. Proin orci neque, tincidunt ac pulvinar...
Címoldal > Távközlés
Távközlés
Mailbox – mindenki ezt akarja
Az Apple termékekre általában túl drágák az alkalmazások, bár tény, hogy nagyon hasznosak tudnak lenni. A sokak által várt Mailbox szolgáltatás ingyenes, már több százezren várnak sorukra, hogy letölthessék.


Már megjelent az App Store-ban az az ingyenes, ám látványos és hasznos alkalmazás, mely nem csak egyszerűen használható, de kifejezetten praktikus is, már ami a levelezést illeti.

A Mailbox egyelőre csak iPhonera tölthető le, ám későbbre ígérik az iPad-ra való megjelenést is. A Gmail-t használók körében terjedhet el leginkább a Clear feladatkezelőből is némi ötletet merített alkalmazás, mely rettentően egyszerűen kezelhető. Ha például jobbra húzzuk el az üzenetet, akkor az törlődik, ám ha balra húzzuk, akkor eltehetjük valamely időpontra. Ez nagyon fontos szempont volt a fejlesztési szakaszban, ugyanis nem egyszerű csillagozásról van szó. A levélből ugyanis lényegében teendőlistát lehet készíteni, ami akár több hónapra előre is szólhat. Így semmit sem fogunk elfelejteni, hiszen a jövőbeni időpontban az alkalmazás újra előszedi őket és máris lehet rájuk reagálni.

Szerencsére az alkalmazásnak van magyar nyelvű felülete is, így aki nem annyira jártas az angolban, könnyedén intézheti ügyeit a továbbiakban is.

Az appot azonban nem egyszerű magunkévá tenni. Ugyan az App Store-ban ingyenesen le tudjuk tölteni, ám használatához aktiválásra van szükség. Aki most nekiáll és letölti, meg fog lepődni, ugyanis már több százezren állnak sorba, hogy kipróbálhassák. Miután tehát előjegyeztettük magunkat, a program megmutatja, hogy hányan állnak még sorba előttünk és hányan vannak még mögöttünk.