Keresett szó:
Ördöngős
Kis konvertológia
Tudákos
Jelasity nem fut, ő nem gyávaA névhasonlóság ugyan némileg költői, s amennyiben eltekintünk olyan apróságoktól miszerint a horvát bán Jelačić-nak (Petőfi szerint Jellasicsnak) neveztetett...
GFZ Potsdam Earthquake Bulletin - last 20 events
M 5.3, Irian Jaya, Indonesia2012-01-28 19:37:31 -4.13 140.79 74 km M
Pályázati közlemények
Elérhető a honlapon a környezetvédelmi és energetikai fejlesztéseket célzó kiírásoknál az Elszámolhatósági ÚtmutatóElérhető a honlapon a környezetvédelmi és energetikai fejlesztéseket célzó pályázati kiírásoknál az Elszámolhatósági Útmutató című dokumentum, amely minden...
VM
Meghosszabbították a védett természeti területek hulladékmentesítési pályázatának beadási határidejét
Szociális és Munkaügyi Minisztérium - Pályázatok
Pályázati felhívás szociális módszertani intézmények számáraHatáridő: 2011. január 11.
Energiaálság
Magyar atom

Ez most nem Moldova György örökbecsűje, de ugyancsak kötelező olvasmány. Mondhatnám, miért...

madzag
Lorem ipsumLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc sit amet nibh eu mauris ullamcorper venenatis at id mi. Proin orci neque, tincidunt ac pulvinar...
Címoldal > Közélet
Közélet
A Fradi esővíz hasznosítást és napenergiát is kap
Az FTC labdarúgócsapatának új stadionját építő cég vezetője, Scheer Sándor szerint rendkívül gazdaságos és ésszerű megoldásokat alkalmaznak majd a kivitelezés során.


"A profi labdarúgásban ma már elengedhetetlen feltétel, hogy egy csapatnak rendelkezésére álljon egy ilyen stadion" - mondta Scheer Sándor, hozzátéve, hogy a tervezésnél két fő szempontot vettek figyelembe: a szurkolók minél jobb kiszolgálását, valamint a létesítmény fenntarthatóságát.

A vezérigazgató elárulta, a gyepszőnyeg a legújabb technikával készül, a fűmagot a magyarországi klíma sajátosságainak megfelelően fejlesztik ki, s mivel a pályát vetett fű borítja majd, játék közben nem szakadnak fel a gyeptégla-darabok, így a játéktér nem sérül.

"Ez egy racionális stadion lesz, a gazdaságosság érdekében pedig sok korszerű elem kerül beépítésre, például napkollektor vagy az esővíz-felhasználó rendszer" - fogalmazott Scheer Sándor.

Magyarország legnépszerűbb klubjának a tervek szerint 2014 őszére készül el az új stadionja, a csapat addig a Puskás Ferenc Stadionban játssza hazai mérkőzéseit.