Keresett szó:
Ördöngős
Kis konvertológia
Tudákos
Jelasity nem fut, ő nem gyávaA névhasonlóság ugyan némileg költői, s amennyiben eltekintünk olyan apróságoktól miszerint a horvát bán Jelačić-nak (Petőfi szerint Jellasicsnak) neveztetett...
GFZ Potsdam Earthquake Bulletin - last 20 events
M 5.3, Irian Jaya, Indonesia2012-01-28 19:37:31 -4.13 140.79 74 km M
Pályázati közlemények
Elérhető a honlapon a környezetvédelmi és energetikai fejlesztéseket célzó kiírásoknál az Elszámolhatósági ÚtmutatóElérhető a honlapon a környezetvédelmi és energetikai fejlesztéseket célzó pályázati kiírásoknál az Elszámolhatósági Útmutató című dokumentum, amely minden...
VM
Meghosszabbították a védett természeti területek hulladékmentesítési pályázatának beadási határidejét
Szociális és Munkaügyi Minisztérium - Pályázatok
Pályázati felhívás szociális módszertani intézmények számáraHatáridő: 2011. január 11.
Energiaálság
Magyar atom

Ez most nem Moldova György örökbecsűje, de ugyancsak kötelező olvasmány. Mondhatnám, miért...

madzag
Lorem ipsumLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc sit amet nibh eu mauris ullamcorper venenatis at id mi. Proin orci neque, tincidunt ac pulvinar...
Címoldal > Konferencia, rendezvény, díjak
Konferencia, rendezvény, díjak
Már megvan a huszonöt döntős
A Schneider Electric nemrégiben közzétette azon huszonöt csapat névsorát, akik a Go Green in the City versenyen bejutottak a döntőbe. A verseny célja, hogy megismertesse a fenntartható energiafelhasználáshoz kapcsolódó megoldásokat, újdonságokat.


A Schneider Electric bejelentette a Go Green in the City huszonöt legjobb csapatának névsorát, akik továbbjutottak a nemzetközi esettanulmányi verseny harmadik és egyben utolsó fordulójába. A huszonöt egyetem négy kontinensről érkező ötven hallgatója Párizsban fog megmérkőzni a döntőben 2013. június 26. és 28. között, Kína, Brazília, Franciaország, Németország, India, Lengyelország, Oroszország, Törökország, Indonézia, Fülöp-szigetek, Szingapúr és az Egyesült Államok képviseletében.

Az üzleti és mérnöki tanulmányokat folytató hallgatóknak - akiknek a vállalat törekvéseihez mérten ötvenkét százaléka nő - három hét áll rendelkezésükre az ötletek továbbfejlesztésére. A második fordulóban kijelölt Schneider Electric-mentorok segítségével készülnek fel a június 27-i végső bemutatóra, amelynek keretében a városok számára kínálnak innovatív és piacképes energiamenedzsment megoldásokat. A Schneider Electric Hive központjában tett látogatás során a csapatok a bemutatók mellett a fogadáson és a díszvacsorán is találkozhatnak majd a vállalat felsővezetőivel, akik a zsűri tagjait képviselik majd. A győztes csapat egy három földrészen átívelő utazást nyer, amelynek során a tanulók létesítmény-látogatásokon vesznek részt, sőt állásajánlatot is kapnak a vállalattól.

A Go Green in the City verseny a városokban bevezethető energiamenedzsment-megoldásokra összpontosít, és célja, hogy előmozdítsa a fenntartható energiafelhasználással kapcsolatos újításokat.

A résztvevők feladata, hogy innovatív, piacképes energiamenedzsment-megoldásokat alakítsanak ki olyan, a városok életében kulcsfontosságú területeken, mint a háztartások, a felsőoktatási intézmények, a kiskereskedelmi egységek, a vízgazdálkodás és a kórházak. A legjobb javaslatok figyelembe veszik a növekvő energiaigényt, a társadalmi fejlődést és a környezetvédelemmel kapcsolatos megfontolásokat.
A versennyel kapcsolatos további információért keresse fel a www.gogreeninthecity.com weboldalt.