Keresett szó:
Ördöngős
Kis konvertológia
Tudákos
Jelasity nem fut, ő nem gyávaA névhasonlóság ugyan némileg költői, s amennyiben eltekintünk olyan apróságoktól miszerint a horvát bán Jelačić-nak (Petőfi szerint Jellasicsnak) neveztetett...
GFZ Potsdam Earthquake Bulletin - last 20 events
M 5.3, Irian Jaya, Indonesia2012-01-28 19:37:31 -4.13 140.79 74 km M
Pályázati közlemények
Elérhető a honlapon a környezetvédelmi és energetikai fejlesztéseket célzó kiírásoknál az Elszámolhatósági ÚtmutatóElérhető a honlapon a környezetvédelmi és energetikai fejlesztéseket célzó pályázati kiírásoknál az Elszámolhatósági Útmutató című dokumentum, amely minden...
VM
Meghosszabbították a védett természeti területek hulladékmentesítési pályázatának beadási határidejét
Szociális és Munkaügyi Minisztérium - Pályázatok
Pályázati felhívás szociális módszertani intézmények számáraHatáridő: 2011. január 11.
Energiaálság
Magyar atom

Ez most nem Moldova György örökbecsűje, de ugyancsak kötelező olvasmány. Mondhatnám, miért...

madzag
Lorem ipsumLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc sit amet nibh eu mauris ullamcorper venenatis at id mi. Proin orci neque, tincidunt ac pulvinar...
Címoldal > Bulvár
Bulvár
Új megállapodás a Prologisnál
A Prologis a közelmúltban hat bérleti megállapodást kötött Lengyelországban, összesen 54900 négyzetméter területről.


A vállalat két új megállapodást kötött az észak-lengyelországi Prologis Park Szczecin területéről, és négy további helyszínen, összesen 39800 négyzetméterről hosszabbított meg bérleti szerződéseket az országban.

7 900 négyzetmétert bérel a Schenker Sp. z o.o., egy integrált logisztikai megoldásokat szolgáltató vállalat. A bérlő a létesítményt nyugat-európai és skandináv disztribúciós csomópontként fogja üzemeltetni.
7 200 négyzetmétert bérel a Swedwood, egy fenyőbútor gyártó vállalat, amely az IKEA csoport tagja. A létesítményt a Swedwood lengyelországi és európai disztribúciós központjaként fogja üzemeltetni.

Bartosz Mierzwiak, a Prologis lengyelországi képviselője és alelnöke elmondta: „Örömmel fogadjuk a Schenker és Swedwood vállalatokat a Prologis Park Szczecin-ben, amely egy modern, jó minőségű, kiváló szállítmányozási kapcsolatokkal rendelkező disztribúciós park, és amely stratégiai elhelyezkedése miatt tökéletesen kielégíti ügyfeleink régiós disztribúciós igényeit."
„A park közelsége a Swedwood gyárához lehetővé teszi a vállalatnak szállítási költségei minimalizálását a két helyszín között, ami a fenntarthatóság jegyében csökkenti a környezeti terhelést."

A két új megállapodással a Prologis European Logistics Partners (PELP) tulajdonában álló Prologis Park Szczecin elérte a teljes kihasználtságot.
„A nemrégiben megkötött új szerződések és a megújítások eredményeképpen a Prologis lengyelországi létesítményeinek kihasználtsága elérte a 88,3%-ot. A piacon lévő jó minőségű ipari területek hiánya miatt növekvő bérbeadások megfelelnek elvárásainknak" - tette hozzá Mierzwiak.