Keresett szó:
Ördöngős
Kis konvertológia
Tudákos
Jelasity nem fut, ő nem gyávaA névhasonlóság ugyan némileg költői, s amennyiben eltekintünk olyan apróságoktól miszerint a horvát bán Jelačić-nak (Petőfi szerint Jellasicsnak) neveztetett...
GFZ Potsdam Earthquake Bulletin - last 20 events
M 5.3, Irian Jaya, Indonesia2012-01-28 19:37:31 -4.13 140.79 74 km M
Pályázati közlemények
Elérhető a honlapon a környezetvédelmi és energetikai fejlesztéseket célzó kiírásoknál az Elszámolhatósági ÚtmutatóElérhető a honlapon a környezetvédelmi és energetikai fejlesztéseket célzó pályázati kiírásoknál az Elszámolhatósági Útmutató című dokumentum, amely minden...
VM
Meghosszabbították a védett természeti területek hulladékmentesítési pályázatának beadási határidejét
Szociális és Munkaügyi Minisztérium - Pályázatok
Pályázati felhívás szociális módszertani intézmények számáraHatáridő: 2011. január 11.
Energiaálság
Magyar atom

Ez most nem Moldova György örökbecsűje, de ugyancsak kötelező olvasmány. Mondhatnám, miért...

madzag
Lorem ipsumLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc sit amet nibh eu mauris ullamcorper venenatis at id mi. Proin orci neque, tincidunt ac pulvinar...
Címoldal > Konferencia, rendezvény, díjak
Konferencia, rendezvény, díjak
Az év közúti szállítmányozója
A TNT Express-t választotta az év közúti szállítmányozó vállalatává a világ egyik vezető ellátásilánc-menedzsment szolgáltatója, a CEVA.


A szervezet 2011-ben hirdette meg először a Global Supplier Awards díjat, amelynek célja, hogy elismerje a CEVA beszállítói között a kiemelkedően teljesítő vállalatokat.

„A szeptemberi díjátadó fókuszában a kiválóság állt. Ez nagyon fontos a CEVA szempontjából, mivel az egyik legfontosabb törekvésünk, hogy az ellátási lánc minden egyes szakaszát minél hatékonyabbá tegyük Logisztikai Kiválósági Központunkban, beleértve azt is, hogy ismerjük el beszállítóink kiemelkedő teljesítményét. Ez azért is nagy jelentőségű, mert a velük való együttműködés teszi lehetővé számunkra, hogy hibátlanul teljesítsük ügyfeleink kéréseit világszerte" - mondta Marv Schlanger, a CEVA vezérigazgatója.

A TNT Express magyarországi vállalatát, a TNT Express Hungary Kft.-t Magyarországon is díjazták, az üzleti szektor legkiválóbbjainak szóló Business Superbrands díjat kapta a vállalat. Ez többek közt azt is mutatja, hogy olyan kiemelkedő szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek, amelyek mások számára is például szolgálhatnak.

A TNT Express az egyik vezető expressz szállítási vállalat Európában, amely negyven országba továbbít küldeményeket a kontinensen. Szolgáltatásai között megtalálhatók az expressz szolgáltatások, de speciális, az ügyfelek igényeit maximálisan kiszolgáló különleges szolgáltatásokat is nyújt a vállalat.