Keresett szó:
Ördöngős
Kis konvertológia
Tudákos
Jelasity nem fut, ő nem gyávaA névhasonlóság ugyan némileg költői, s amennyiben eltekintünk olyan apróságoktól miszerint a horvát bán Jelačić-nak (Petőfi szerint Jellasicsnak) neveztetett...
GFZ Potsdam Earthquake Bulletin - last 20 events
M 5.3, Irian Jaya, Indonesia2012-01-28 19:37:31 -4.13 140.79 74 km M
Pályázati közlemények
Elérhető a honlapon a környezetvédelmi és energetikai fejlesztéseket célzó kiírásoknál az Elszámolhatósági ÚtmutatóElérhető a honlapon a környezetvédelmi és energetikai fejlesztéseket célzó pályázati kiírásoknál az Elszámolhatósági Útmutató című dokumentum, amely minden...
VM
Meghosszabbították a védett természeti területek hulladékmentesítési pályázatának beadási határidejét
Szociális és Munkaügyi Minisztérium - Pályázatok
Pályázati felhívás szociális módszertani intézmények számáraHatáridő: 2011. január 11.
Energiaálság
Magyar atom

Ez most nem Moldova György örökbecsűje, de ugyancsak kötelező olvasmány. Mondhatnám, miért...

madzag
Lorem ipsumLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc sit amet nibh eu mauris ullamcorper venenatis at id mi. Proin orci neque, tincidunt ac pulvinar...
Címoldal > Konferencia, rendezvény, díjak
Konferencia, rendezvény, díjak
Nemzetközi Üzletfejlesztési Díj
Az Üzletfejlesztési Portál kezdeményezésére idén átadásra került az I. Nemzetközi Üzletfejlesztési Díj. A magyar kis- és középvállalatok közül az idei versenyre nevezettek közül a független szakmai zsűri az első három helyezettet, valamint a két különdíjast díjazta. Az idei év leginnovatívabb üzletfejlesztése a Nextent Zrt. mesterséges intelligencia alapú beszédanalitikai termékcsaládja lett.


Az Üzletfejlesztési Portál 2013-ban indította útjára a Nemzetközi Üzletfejlesztési Díj pályázatot azzal a céllal, hogy ráirányítsa a figyelmet a leginnovatívabb kis- és közepes vállalkozásokra, továbbá az innováció fontosságára és a gazdaságra gyakorolt pozitív hatásaira. Ezen túl a kiírók célja, hogy az audit során adott visszajelzésekkel lehetővé tegyek a pályázó cégek számára az innovatív ötletek megvalósításával, piacra-vitelével kapcsolatos tanulást növelve ezzel versenyképességüket.

Az Üzletfejlesztési Díj különlegessége, hogy a pályázók egy innovációs átvilágítás keretében objektív visszajelzést kaphatnak az üzleti újdonságok létrehozásával kapcsolatos folyamataik erősségeire és fejlesztendő területeire vonatkozóan.
A Díj egy valóban független, szakmai kezdeményezés, amely egy cég, vállalkozás üzletfejlesztését, üzleti innovációs eredményeit mutatja be, legyen az üzletfejlesztésként, üzleti innovációként, vállalkozásfejlesztésként vagy más típusú innovációként nevesítve. A Díj minden szervezetnek szól, ahol eredményes termékfejlesztéssel, szolgáltatásfejlesztéssel, szervezetfejlesztéssel, üzletfejlesztéssel vagy üzleti innovációval foglalkoznak.
Pályázni lehetett új termékkel, új szolgáltatással, marketing innovációval, innovációval a vállalati stratégiában, technológiai innovációval, folyamat innovációval, új és innovatív kommunikációs megoldással, a piaci eredményességet elősegítő szervezeti változtatással (új szervezet, kultúraváltás, stb.) vagy új üzleti modellel.

A 2013. szeptember 13-ai díjátadóra a budapesti Design Terminálban került sor. Az első alkalommal meghirdetett versenyre a pályázók közül az első három helyezettet, valamint két különdíjast díjazott a független szakmai zsűri.


A zsűri tagjai: Schwarz Gábor, a USTREAM üzletfejlesztési és értékesítési igazgatója, Bundik Csaba, EuroCham Vietnam Ltd., ügyvezető igazgató, Fodor Zoltán, Üzletfejlesztési Portál főszerkesztő.
A Fődíjat a Nextent Zrt. nyerte el, további díjazottak:
2. MOHAnet Mobilsystems Zrt.
3. KAVOSZ Zrt.
Különdíjasok:
1. CELSUS Természetgyógyászati Kft.
2. Officium Generale Első Magyar Adó- és Vámbiztosíték Kft.
A Nemzeti Innovációs Hivatal főosztályvezetője, Szabó István elmondta: "Örömmel veszünk minden olyan kezdeményezést, ami ráirányítja a figyelmet az innováció fontosságára és elősegíti azt, hogy az innováció beépüljön a hazai vállalatok mindennapi gondolkodásába."
"Bízunk benne, hogy az innováció fontosságát egyre több cég ismeri fel és jövőre még több jelentkezőt üdvözölhetünk az Üzletfejlesztési Díj pályázói között." - mondta Fodor Zoltán az Üzletfejlesztési Portál főszerkesztője.