Keresett szó:
Ördöngős
Kis konvertológia
Tudákos
Jelasity nem fut, ő nem gyávaA névhasonlóság ugyan némileg költői, s amennyiben eltekintünk olyan apróságoktól miszerint a horvát bán Jelačić-nak (Petőfi szerint Jellasicsnak) neveztetett...
GFZ Potsdam Earthquake Bulletin - last 20 events
M 5.3, Irian Jaya, Indonesia2012-01-28 19:37:31 -4.13 140.79 74 km M
Pályázati közlemények
Elérhető a honlapon a környezetvédelmi és energetikai fejlesztéseket célzó kiírásoknál az Elszámolhatósági ÚtmutatóElérhető a honlapon a környezetvédelmi és energetikai fejlesztéseket célzó pályázati kiírásoknál az Elszámolhatósági Útmutató című dokumentum, amely minden...
VM
Meghosszabbították a védett természeti területek hulladékmentesítési pályázatának beadási határidejét
Szociális és Munkaügyi Minisztérium - Pályázatok
Pályázati felhívás szociális módszertani intézmények számáraHatáridő: 2011. január 11.
Energiaálság
Magyar atom

Ez most nem Moldova György örökbecsűje, de ugyancsak kötelező olvasmány. Mondhatnám, miért...

madzag
Lorem ipsumLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc sit amet nibh eu mauris ullamcorper venenatis at id mi. Proin orci neque, tincidunt ac pulvinar...
Címoldal > Informatika
Informatika
Hazánkba érkezik a PS4
A Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) bejelentette a régóta várt PlayStation®4 (PS4TM) számítógépes szórakoztató rendszer magyarországi, csehországi és szlovákiai piacra érkezésének időpontját és hivatalos eladási árait.

A legújabb PlayStation® ára Magyarországon 127 990 forint lesz. A konzol egy választható játékkal - Killzone: Shadow Fall - együtt 140 990 forintos csomagáron is kapható majd. Ezek az árak nagyszerű ár-érték arányt mutatnak az új generációs otthoni szórakoztató rendszerek esetében.

„Nagyon örülünk, hogy karácsony előtt elhozhatjuk Magyarországra, Csehországba és Szlovákiába a PS4-et, amivel eleget teszünk a megjelenési dátumra türelmesen várakozó játékosok magas elvárásainak" - kommentálta a SCEE bejelentését Steve Foster, a vállalat Kelet és délkelet-európai értékesítési és marketing menedzsere, aki hozzátette, hogy a régió nagyon fontos számukra, amit az is bizonyít, hogy az év legfontosabb időszaka előtt elérhetővé válik a PS4.

Perifériák
A PS4TM-hez tartozó kiegészítők, a vezeték nélküli kontroller (DUALSHOCK®4), DUALSHOCK®4 töltő és függőleges állvány szintén 2013. december 13-án jelenik meg. A DUALSHOCK®4 kontroller új, több érzékszervre ható játékélményt, valamint számos új funkciót hoz. A vezeték nélküli DUALSHOCK®4 kontroller a korszerűsített mozgásérzékelőkkel, beépített hangszórókkal, könnyű karokkal és újratervezett külső vonásokkal egy új, izgalmas utat nyit meg az új generációs játékok terén. A DS®4 fekete, piros és kék színekben lesz elérhető, 17 990 forintos áron.

PlayStation®4 szoftverek
A PlayStation®4 a játék platformok egyik legerősebb szoftver kínálatát hozza el. Olyan első osztályú címeket tartalmaz, mint a KillzoneTM: Shadow Fall, amellyel folytatódik a PlayStation konzolokon átívelő kaland; a DRIVECLUB, amely összehozza a játékosokat a sebességhajsza során, valamint a KNACKTM, Mark Cerny-től - a videojátékok egyik legnagyszerűbb elméjétől - amely egészen új játékélményt hoz el az arcade-típusú játékok sorába.

Továbbá a SCEE Worlwide Studios több, mint harminc - köztük tizenkét vadonatúj - címet fejleszt, köztük a régóta várt InFamousTM: Second Son, The Order: 1886, Siren, Hell Divers, Shadow of the Beast, ResogunTM és Everybody's Gone to The Rapture. A harminc fejlesztés alatt álló játékból húsz a PS4 első évében fog megjelenni.

A később érkező játékok listáján összesen 110 cím szerepel, köztük a DestinyTM az Activision Publishers Inc.-vel együttműködő Bungie Inc.-től, a Call of Duty®: Ghosts és a Skylanders Swap ForceTM az Activision Publishers Inc.-től, Diablo® III a Blizzard Entertainment Inc.-től, a KINGDOM HEARTS III és a FINAL FANTASY® XV a SQUARE ENIX-től, az Assassin's Creed® IV Black FlagTM és a Watch_DogsTM a Ubisoft Entertainmenttől, az NBA® 2K14 a 2K Sportstól a, The Elder Scrolls® Online a Bethesda Games Studiostól és a LEGO®MarvelTM Super Heroes, Mad Max TM a Warner Bros. Interactive Entertainmenttől, valamint a Minecraft a Mojangtől.

A hamarosan érkező független játékok között elérhető lesz PS4-re a N++ (Metanet), a Volume (Mike Bithell), a Wasteland Kings (Vlambeer), a Binding of Isaac: Rebirth (Nicalis), a Guns of Icarus Online (Muse Games), a Super Exploding Zoo (Honeyslug), a Road Not Taken (Spry Fox), és a Hotline Miami 2: Wrong Number (Dennaton).

PlayStation®Vita (PS Vita)
A rajongók már most érzékelhetik, hogy a PlayStation®Vita és a memóriakártyák ára jelentősen csökkent, így a PS Vita ára 60 990 Ft Magyarországon.

A PS Vita játékok erős őszi felhozatalában szereplő Tearaway, KillzoneTM: Mercenary és Disney Epic Mickey 2: The Power of Two kitűnő karácsonyi ajándék az úton lévő játékosok számára. A változatos szoftverkínálatnak köszönhetően a fiatalabb játékosok szintén élvezhetik a nagyszerű játékokat, a fantasztikus PS Vita-t és a kedvező árat.

PlayStation®Plus (PS Plus)
Figyelemre méltó PS4 esetében is a PlayStation®Plus (PS Plus), hiszen olyan szolgáltatások lesznek elérhetők a legújabb platformra is, mint az azonnali játékgyűjtemény, a felhő alapú tárolás és az online multiplayer játékmód. A PS4 megjelenésére az azonnali játékgyűjtemény része lesz a ResogunTM and DRIVECLUB PS Plus Edition is.