Keresett szó:
Ördöngős
Kis konvertológia
Tudákos
Jelasity nem fut, ő nem gyávaA névhasonlóság ugyan némileg költői, s amennyiben eltekintünk olyan apróságoktól miszerint a horvát bán Jelačić-nak (Petőfi szerint Jellasicsnak) neveztetett...
GFZ Potsdam Earthquake Bulletin - last 20 events
M 5.3, Irian Jaya, Indonesia2012-01-28 19:37:31 -4.13 140.79 74 km M
Pályázati közlemények
Elérhető a honlapon a környezetvédelmi és energetikai fejlesztéseket célzó kiírásoknál az Elszámolhatósági ÚtmutatóElérhető a honlapon a környezetvédelmi és energetikai fejlesztéseket célzó pályázati kiírásoknál az Elszámolhatósági Útmutató című dokumentum, amely minden...
VM
Meghosszabbították a védett természeti területek hulladékmentesítési pályázatának beadási határidejét
Szociális és Munkaügyi Minisztérium - Pályázatok
Pályázati felhívás szociális módszertani intézmények számáraHatáridő: 2011. január 11.
Energiaálság
Magyar atom

Ez most nem Moldova György örökbecsűje, de ugyancsak kötelező olvasmány. Mondhatnám, miért...

madzag
Lorem ipsumLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc sit amet nibh eu mauris ullamcorper venenatis at id mi. Proin orci neque, tincidunt ac pulvinar...
Címoldal > Távközlés
Távközlés
Energiatakarékos tévézés
A 104‒117 cm képátlós kategóriában a BRAVIA W905A, míg a 118‒162 cm-es méretű televíziók között a W805A zsebelte be az E.ON Energiatakarékossági díjat.


Az immáron negyedik éve megrendezett versenyen ezúttal húsz kategóriában, összesen hetvennyolc szórakoztatóelektronikai és háztartási terméken végeztek méréseket a TÜV Rheinland Intercert Kft. szakértői. A szigorú független tesztek eredményeként a BRAVIA televíziók megkapták a legtakarékosabb készülékeknek járó elismerést.

A televíziók vizsgálata során minden készüléken ugyanazzal a lejátszóval ugyanolyan hosszúságú film levetítése után számították ki az energiafogyasztást a szakértők. A működési fogyasztás mellett a készenléti mód takarékosságát is vizsgálták a pályázó termékeknél.

„A Sony az innováció mellett a fogyasztói igényekre és a környezettudatosságra is nagy hangsúlyt fektet. A vásárlói döntésben a készülékek energiafogyasztása is egyre nagyobb szerepet játszik. A takarékosság pedig nemcsak a felhasználók villanyszámláját csökkentheti, hanem a fenntartható fejlődéshez is jelentős mértékben hozzájárul" - emelte ki Csószity Eszter, a Sony BRAVIA televíziók magyarországi termékmenedzsere.

A W-széria termékei lenyűgöző kép- és hangminőség egyedülálló kombinációjával kiemelkedően magasra emelik a szórakozás élményét.

A legújabb BRAVIA LED televíziók a Sony egyedi X-Reality PRO képjavító motorjával felszereltek, amelyek kiemelkedő minőségű képi megjelenítést nyújtanak a felhasználónak. A W905A és a W805A modellek esetében a vezeték nélküli képernyőmegosztást a Wi-Fi mellett az egyérintéses technológia (NFC) is lehetővé teszi. A W905A készülék LED-es háttér-világítású TRILUMINOS képernyőjének széles színskálája természetesebb, élénkebb színvilágot biztosít a tökéletes moziélményhez. A modell egyedi hangsugárzóval is rendelkezik, amely kis mérete ellenére a filmek és zenék valódi hangulatát visszaadó erős basszushangzást garantál.