Keresett szó:
Ördöngős
Kis konvertológia
Tudákos
Jelasity nem fut, ő nem gyávaA névhasonlóság ugyan némileg költői, s amennyiben eltekintünk olyan apróságoktól miszerint a horvát bán Jelačić-nak (Petőfi szerint Jellasicsnak) neveztetett...
GFZ Potsdam Earthquake Bulletin - last 20 events
M 5.3, Irian Jaya, Indonesia2012-01-28 19:37:31 -4.13 140.79 74 km M
Pályázati közlemények
Elérhető a honlapon a környezetvédelmi és energetikai fejlesztéseket célzó kiírásoknál az Elszámolhatósági ÚtmutatóElérhető a honlapon a környezetvédelmi és energetikai fejlesztéseket célzó pályázati kiírásoknál az Elszámolhatósági Útmutató című dokumentum, amely minden...
VM
Meghosszabbították a védett természeti területek hulladékmentesítési pályázatának beadási határidejét
Szociális és Munkaügyi Minisztérium - Pályázatok
Pályázati felhívás szociális módszertani intézmények számáraHatáridő: 2011. január 11.
Energiaálság
Magyar atom

Ez most nem Moldova György örökbecsűje, de ugyancsak kötelező olvasmány. Mondhatnám, miért...

madzag
Lorem ipsumLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc sit amet nibh eu mauris ullamcorper venenatis at id mi. Proin orci neque, tincidunt ac pulvinar...
Címoldal > Közélet
Közélet
Jól teljesített a szentendrei Ford központ
A hazánkban 7.879 új autó értékesítésével piacvezető pozíciót szerző márka további 51.231 új autót értékesített ezekben az országokban, ami a Ford számára európai egyik legfontosabb piacává teszi a Szentendréről irányított üzleti régiót.


A helyi szervezet értékesítési sikerei nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy az elmúlt két évben folyamatosan új pozíciók érkeztek a magyarországi regionális központba, amely így közel százról több, mint kétszázhúszra növelte alkalmazottai számát.

A Szentendréről koordinált, Európai Közvetlen Értékesítési Piacok elnevezésű, három kontinensen és hét időzónán átívelő üzleti régió mind földrajzi kiterjedésében (mintegy 11,4 millió négyzetkilométer), mind népességének lélekszámában (nagyságrendileg 320 millió fő) még az Amerikai Egyesült Államoknál is nagyobb, Észak-Afrikától Közép-Kelet-Európán valamint néhány nyugat-európai miniállamon át az úgynevezett 'sztán-országokig' terjed. A Ford a régióban 0,6 százalékkal, 51.231 darabra növelte értékesítéseit, amelyek így, a magyarországi eredményeket is számítva elérték az 59.110 darabot, mindez kiemelt helyet biztosít a szentendrei központnak a vállalat európai értékesítésében.

Az Európában második helyen végző Ford hagyományos európai piacain összesen 1.076.100 új gépjárművet értékesített, ami az oroszországi, törökországi, romániai és az Európai Közvetlen Értékesítési Piacokon történt eladásokkal együtt elérte a 1.348.200 darabot.

„Jóllehet a Szentendréről irányított, az Egyesült Államoknál mind területi kiterjedésében, mind lélekszámában nagyobb üzleti régió fejlődő piac lévén mintegy 1,5 milliós piaci potenciáljával még messze elmarad amerikai piac közel 16 milliós nagyságrendjétől, a gazdasági fellendülés megkezdődésével és a piacok élénkülésével rendkívüli növekedési lehetőségeket rejt magában, amelynek révén egyre nagyobb szerepet kap majd mind a vállalat európai, mind pedig globális értékesítésében." - fogalmaz Molnár Viktor, a Ford szentendrei központját vezető regionális igazgató.

„Az, hogy a magyarországi eredményekkel együtt elért közel hatvanezres darabszám révén a Ford Európa teljes értékesítésének mintegy 4,4%-át a szentendrei központ hozta, nem csak azt jelenti, hogy régiónk a Ford számára Európa egyik legfontosabb piacává vált, de nagyban hozzájárult ahhoz is, hogy magasan képzett szakembergárdánkra alapozva számos magas hozzáadott szellemi értéket jelentő pozíció érkezett szervezetünkbe, amely így közel száz főről több, mint kétszázhúszra növekedett az elmúlt két évben." - tette hozzá Molnár Viktor.