Keresett szó:
Ördöngős
Kis konvertológia
Tudákos
Jelasity nem fut, ő nem gyávaA névhasonlóság ugyan némileg költői, s amennyiben eltekintünk olyan apróságoktól miszerint a horvát bán Jelačić-nak (Petőfi szerint Jellasicsnak) neveztetett...
GFZ Potsdam Earthquake Bulletin - last 20 events
M 5.3, Irian Jaya, Indonesia2012-01-28 19:37:31 -4.13 140.79 74 km M
Pályázati közlemények
Elérhető a honlapon a környezetvédelmi és energetikai fejlesztéseket célzó kiírásoknál az Elszámolhatósági ÚtmutatóElérhető a honlapon a környezetvédelmi és energetikai fejlesztéseket célzó pályázati kiírásoknál az Elszámolhatósági Útmutató című dokumentum, amely minden...
VM
Meghosszabbították a védett természeti területek hulladékmentesítési pályázatának beadási határidejét
Szociális és Munkaügyi Minisztérium - Pályázatok
Pályázati felhívás szociális módszertani intézmények számáraHatáridő: 2011. január 11.
Energiaálság
Magyar atom

Ez most nem Moldova György örökbecsűje, de ugyancsak kötelező olvasmány. Mondhatnám, miért...

madzag
Lorem ipsumLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc sit amet nibh eu mauris ullamcorper venenatis at id mi. Proin orci neque, tincidunt ac pulvinar...
Címoldal > Környezetvédelem
Környezetvédelem
Zöld bölcsi
Szigetszentmiklóson megújuló energiával működtetett bölcsőde épül, amely költségeit nagyrészt uniós forrásból fedezik majd. Az intézmény mintegy negyven gyermek elhelyezésére lesz alkalmas.


A Pest megyei városban évente több mint 400 gyermek születik, és a betelepülők között is sok a kisgyermekes család, ezért a meglévő 182 fős önkormányzati bölcsődébe nem tudnak minden jelentkezőt felvenni - indokolta az új intézmény építését az alapítvány.

A nemrég átadott Zöldfenyő bölcsődének köszönhetően tizenkilenc százalékkal nőtt a bölcsődei férőhelyek száma Szigetszentmiklóson. Az új, három csoportszobás intézmény negyvenkét kisgyermeket fogadhat (húsz hónapos kortól négy éves korig), közöttük sajátos nevelési igényű, illetve hátrányos helyzetű kicsiket is.

A bölcsődében tizenkét munkahelyet teremtettek, és speciális szakemberek - gyógypedagógus, pszichológus, gyermekgyógyász és gasztroenterológus - is segítik az ellátást.

A több, mint 166 millió forintból készült, kilencven százalékban uniós forrásból finanszírozott intézmény fűtését és hűtését hőszivattyú segíti, a melegvizet a tetőn elhelyezett napkollektorokkal állítják elő - közölte a Cédrus Alapítvány.