Keresett szó:
Ördöngős
Kis konvertológia
Tudákos
Jelasity nem fut, ő nem gyávaA névhasonlóság ugyan némileg költői, s amennyiben eltekintünk olyan apróságoktól miszerint a horvát bán Jelačić-nak (Petőfi szerint Jellasicsnak) neveztetett...
GFZ Potsdam Earthquake Bulletin - last 20 events
M 5.3, Irian Jaya, Indonesia2012-01-28 19:37:31 -4.13 140.79 74 km M
Pályázati közlemények
Elérhető a honlapon a környezetvédelmi és energetikai fejlesztéseket célzó kiírásoknál az Elszámolhatósági ÚtmutatóElérhető a honlapon a környezetvédelmi és energetikai fejlesztéseket célzó pályázati kiírásoknál az Elszámolhatósági Útmutató című dokumentum, amely minden...
VM
Meghosszabbították a védett természeti területek hulladékmentesítési pályázatának beadási határidejét
Szociális és Munkaügyi Minisztérium - Pályázatok
Pályázati felhívás szociális módszertani intézmények számáraHatáridő: 2011. január 11.
Energiaálság
Magyar atom

Ez most nem Moldova György örökbecsűje, de ugyancsak kötelező olvasmány. Mondhatnám, miért...

madzag
Lorem ipsumLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc sit amet nibh eu mauris ullamcorper venenatis at id mi. Proin orci neque, tincidunt ac pulvinar...
Címoldal > Energetika
Energetika
Hyundai napelemek a Manitu Solartól
A Manitu Solar Kft és a koreai Hyundai Heavy Industries bejelentette, hogy hosszú távra szóló együttműködést kötöttek a magyar piacon.


A magyar napelem piac még mindig a legkisebbek közé tartozik az EU országaiban, habár jelentős növekedésen ment keresztül az elmúlt két évben. 2013-ban a magyar napelem piac közel járt a 20MW teljesítményhez, ami az előző évi szinthez képest legalább kétszeres növekedést jelentett. Amíg az olyan klasszikus napelem piacok, mint Németország és Olaszország visszaesést mutattak a közelmúltban, a Hyundai és a Manitu Solar együttműködése támogatólag hat majd a Hyundai napelemes jelenlétének erősítésére a Kelet-Európai piacokon.

"Örömmel tölt el bennünket, hogy Manitu Solar megkezdi termékeink értékesítését," - mondta James Kim, a Hyundai Heavy Industries alelnöke. „A Manitu Solar sikeres és nagy múlttal rendelkezik nagyszámú ügyfeleinek kiszolgálásában. Ügyfél hálózatuk a hazai piaci szegmensekre koncentrálódik, ahol mi növekedést szeretnénk elérni, és a kapcsolatuk a helyi napelemes rendszerek kivitelezőivel bizonyára támogatni fogja a rövid és hosszú távú növekedési terveinket."

A Manitu Solar úgy tekinti az új értékesítési megállapodást, hogy az utat nyit egy keresett termék ügyfeleikhez való eljutásához.

„Megnövekedett igény érzékelhető ügyfeleink részéről a megbízható és elismert gyártóktól származó, jó minőségű termékek iránt," mondta Nagy Norbert, a Manitu Solar képviselője. „A Hyundai világszínvonalú termékeket gyárt, és a napelem piaccal együtt növekszik. Büszkék vagyunk és örülünk, hogy Hyundai napelem paneleket ajánlhatunk vevőinknek és helyi partnereinknek."

Mindkét társaság elkötelezett a hozzáadott értéket tartalmazó ajánlatok nyújtásában, ami hosszú távon biztosítja a jövedelmezőséget ügyfeleiknek, és a hosszú távú együttműködés iránt, valamint marketing területen is együttműködést terveznek a Hyundai napelemek vonatkozásában a magyar piacon.