Keresett szó:
Ördöngős
Kis konvertológia
Tudákos
Jelasity nem fut, ő nem gyávaA névhasonlóság ugyan némileg költői, s amennyiben eltekintünk olyan apróságoktól miszerint a horvát bán Jelačić-nak (Petőfi szerint Jellasicsnak) neveztetett...
GFZ Potsdam Earthquake Bulletin - last 20 events
M 5.3, Irian Jaya, Indonesia2012-01-28 19:37:31 -4.13 140.79 74 km M
Pályázati közlemények
Elérhető a honlapon a környezetvédelmi és energetikai fejlesztéseket célzó kiírásoknál az Elszámolhatósági ÚtmutatóElérhető a honlapon a környezetvédelmi és energetikai fejlesztéseket célzó pályázati kiírásoknál az Elszámolhatósági Útmutató című dokumentum, amely minden...
VM
Meghosszabbították a védett természeti területek hulladékmentesítési pályázatának beadási határidejét
Szociális és Munkaügyi Minisztérium - Pályázatok
Pályázati felhívás szociális módszertani intézmények számáraHatáridő: 2011. január 11.
Energiaálság
Magyar atom

Ez most nem Moldova György örökbecsűje, de ugyancsak kötelező olvasmány. Mondhatnám, miért...

madzag
Lorem ipsumLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc sit amet nibh eu mauris ullamcorper venenatis at id mi. Proin orci neque, tincidunt ac pulvinar...
Címoldal > Innováció
Innováció
Naplógyűjtés
A Kutatási és Technológiai Innovációs Alap „Piacorientált kutatás-fejlesztési tevékenység támogatása" című pályázati kiírásán több, mint 93 millió forintos támogatást nyert el a Kancellár.hu Zrt. Az informatikai tanácsadó vállalat 206 millió forintot meghaladó összköltségvetésű projektje során NXLOG Manager és Agent naplógyűjtő termék kifejlesztése történik.


A Kancellár.hu Zrt. Magyarország piacvezető információbiztonsági szakértője. A cég célja, hogy Magyarországon olyan színvonalú IT biztonságtechnikai modelleket építsen ki, amelyek megkönnyítik, hatékonyabbá, szervezettebbé teszik a felhasználó tevékenységét, növelik az egyéni és a globális IT biztonságot.

Az elmúlt időszak visszajelzései alapján igen nagy kereslet mutatkozik egy professzionális naplógyűjtő és menedzsment eszköz iránt. Az NXLOG Manager és Agent naplógyűjtő termékkel a Kancellár.hu Zrt. jelenlegi logmenedzsment termékvonala funkcionalitását bővíti, illetve fejleszti tovább oly módon, hogy a piac egy szélesebb szegmensét is képes legyen lefedni.

A logmenedzsment legnagyobb kihívása egyrészt a sokfajta logforrás és ezek formátumai, illetve az, hogy milyen módon képes a logmenedzsment-eszköz ezeket a naplóadatokat begyűjteni vagy elhozni. A jelen projekt ezekre a problémákra és feladatokra kíván hatékony és napjaink IT színvonalán túlmutató, világszínvonalú választ adni. Általánosságban elmondható, nem megoldott az elosztott rendszerű, agent alapú naplógyűjtés. Az NXLOG Manager és Agent naplógyűjtő alkalmazás ezt a problémát kívánja megoldani úgy, hogy minden agent központilag menedzselhetővé válik.

A termék főbb funkciói a központosított agent telepítés push és pull módszerrel, az Agent vezérlés, az Agent monitorozás, az Agent konfigurációs profilok kezelése, valamint a központi tanúsítványkezelés. A termék főbb elemei az NXLOG Manager alkalmazás kifejlesztése, a támogatott eseményforrások bővítése, az Agent oldali statisztikai számlálók és változók, illetve korrelációs képességek továbbfejlesztése.