Keresett szó:
Ördöngős
Kis konvertológia
Tudákos
Jelasity nem fut, ő nem gyávaA névhasonlóság ugyan némileg költői, s amennyiben eltekintünk olyan apróságoktól miszerint a horvát bán Jelačić-nak (Petőfi szerint Jellasicsnak) neveztetett...
GFZ Potsdam Earthquake Bulletin - last 20 events
M 5.3, Irian Jaya, Indonesia2012-01-28 19:37:31 -4.13 140.79 74 km M
Pályázati közlemények
Elérhető a honlapon a környezetvédelmi és energetikai fejlesztéseket célzó kiírásoknál az Elszámolhatósági ÚtmutatóElérhető a honlapon a környezetvédelmi és energetikai fejlesztéseket célzó pályázati kiírásoknál az Elszámolhatósági Útmutató című dokumentum, amely minden...
VM
Meghosszabbították a védett természeti területek hulladékmentesítési pályázatának beadási határidejét
Szociális és Munkaügyi Minisztérium - Pályázatok
Pályázati felhívás szociális módszertani intézmények számáraHatáridő: 2011. január 11.
Energiaálság
Magyar atom

Ez most nem Moldova György örökbecsűje, de ugyancsak kötelező olvasmány. Mondhatnám, miért...

madzag
Lorem ipsumLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc sit amet nibh eu mauris ullamcorper venenatis at id mi. Proin orci neque, tincidunt ac pulvinar...
Címoldal > Közlekedés
Közlekedés
A helyi közlekedésben is érvényes a kombinált bérlet
Szeptembertől a helyi közlekedésben is érvényes a Szombathely és Püspökmolnári között bevezetett kombinált bérlet. A GYSEV Zrt. és a Vasi Volán Zrt. februártól kínál közös, kombinált bérletet, amely a vasúti és az autóbuszos közlekedésre is feljogosít.


A két közlekedési társaság és a szombathelyi önkormányzat megállapodása értelmében kiadott kombinált bérlet plusz szeptember elsejétől a vasi megyeszékhelyen közlekedő helyi autóbuszjáratokon is érvényes lesz.

A GYSEV Zrt. és az ÉNYKK Északnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. többségi tulajdonában álló Vasi Volán Zrt. a 2012-ben megkötött együttműködési megállapodás keretében idén februártól vezette be a kombinált bérletet. Azóta a Püspökmolnári és Szombathely között közlekedő utasok a két település között egy bérlettel utazhatnak a vonatokon és autóbuszon.

A kombinált bérlet kibővített változata a kombinált bérlet plusz mostantól még több utazási lehetőséget kínál: az utazók már nemcsak a két vas megyei település között, hanem Szombathelyen, a helyi autóbusz-közlekedésben is használhatják. Minderre a két közlekedési társaság és az önkormányzat megállapodása adott lehetőséget. Azoknak az utasoknak, akik nem kívánnak részt venni a szombathelyi helyi közlekedésben, lehetőségük van a helyközi autóbuszjáratra és vonatra érvényes kombinált bérletet váltani.

„A kombinált bérlet bevezetése fontos mérföldkő volt a vasúti és az autóbuszos közlekedés szempontjából is, hiszen egyértelmű célunk a két közlekedési ág egyre komolyabb összehangolása. Örülünk, hogy a szombathelyi önkormányzat is csatlakozott az együttműködéshez, így épp a szeptemberi iskolakezdéstől használhatják utasaink már a helyi közlekedésben is a kombinált bérletet" - mondta Kövesdi Szilárd, a GYSEV Zrt. vezérigazgatója.

A kombinált bérlet bevezetése utáni időszakban jelentősen megnőtt a bérletet váltó utasok száma Püspökmolnári és Szombathely között. A két közlekedési társaság a közeljövőben szeretné kiterjeszteni a kombinált bérlet lehetőségét más Vas megyei viszonylatokra is.