Keresett szó:
Ördöngős
Kis konvertológia
Tudákos
Jelasity nem fut, ő nem gyávaA névhasonlóság ugyan némileg költői, s amennyiben eltekintünk olyan apróságoktól miszerint a horvát bán Jelačić-nak (Petőfi szerint Jellasicsnak) neveztetett...
GFZ Potsdam Earthquake Bulletin - last 20 events
M 5.3, Irian Jaya, Indonesia2012-01-28 19:37:31 -4.13 140.79 74 km M
Pályázati közlemények
Elérhető a honlapon a környezetvédelmi és energetikai fejlesztéseket célzó kiírásoknál az Elszámolhatósági ÚtmutatóElérhető a honlapon a környezetvédelmi és energetikai fejlesztéseket célzó pályázati kiírásoknál az Elszámolhatósági Útmutató című dokumentum, amely minden...
VM
Meghosszabbították a védett természeti területek hulladékmentesítési pályázatának beadási határidejét
Szociális és Munkaügyi Minisztérium - Pályázatok
Pályázati felhívás szociális módszertani intézmények számáraHatáridő: 2011. január 11.
Energiaálság
Magyar atom

Ez most nem Moldova György örökbecsűje, de ugyancsak kötelező olvasmány. Mondhatnám, miért...

madzag
Lorem ipsumLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc sit amet nibh eu mauris ullamcorper venenatis at id mi. Proin orci neque, tincidunt ac pulvinar...
Címoldal > Oktatás-továbbképzés
Oktatás-továbbképzés
Nagyobb hangsúlyt fektetnek a természettudományos oktatásra
Budapest Főváros X. Kerület Kőbányai Önkormányzat és a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ 284 millió forintot meghaladó támogatást nyert el az Új Széchenyi Terv keretében. A száz százalékos támogatással megvalósuló projekt során megújítják a természettudományos oktatás módszertanát és eszközrendszerét a kerületi közoktatásban.


A „Kőbánya a kísérletező természettudományos oktatásért" című projekt célja a Budapest X. kerületi közoktatásban a természettudományos oktatás minőségi fejlesztése, melynek érdekében a Kőbányai Szent László Gimnáziumban egy természettudományos laboratórium kerül kialakításra a meglévő felújításával, átalakításával, amelyet a laborkísérletekhez szükséges, legmodernebb eszközökkel szerelnek fel.

A Gimnázium szaktanárai a kerületi általános iskolák diákjainak demonstrációs órákat tartanak majd. Az elnyert összegből a szaktanárok továbbképzésére is sor kerül.

A projekt keretében a pedagógusok új, modern pedagógiai módszereket sajátítanak el, a Kőbányai Szent László Gimnázium módszertani és tudásközponttá válik az együttműködő - nagyrészt kerületi - általános iskolák részére is.

A kedvezményezettek az Új Széchenyi Terv „A természettudományos oktatás módszertanának és eszközrendszerének megújítása a közoktatásban" című pályázati kiírásán nyerték el a 284 408 200 forint vissza nem térítendő, száz százalékos támogatást.

A fejlesztés 2013. május 1-jén vette kezdetét és várhatóan 2014. október 31-én fejeződik be.