Keresett szó:
Ördöngős
Kis konvertológia
Tudákos
Jelasity nem fut, ő nem gyávaA névhasonlóság ugyan némileg költői, s amennyiben eltekintünk olyan apróságoktól miszerint a horvát bán Jelačić-nak (Petőfi szerint Jellasicsnak) neveztetett...
GFZ Potsdam Earthquake Bulletin - last 20 events
M 5.3, Irian Jaya, Indonesia2012-01-28 19:37:31 -4.13 140.79 74 km M
Pályázati közlemények
Elérhető a honlapon a környezetvédelmi és energetikai fejlesztéseket célzó kiírásoknál az Elszámolhatósági ÚtmutatóElérhető a honlapon a környezetvédelmi és energetikai fejlesztéseket célzó pályázati kiírásoknál az Elszámolhatósági Útmutató című dokumentum, amely minden...
VM
Meghosszabbították a védett természeti területek hulladékmentesítési pályázatának beadási határidejét
Szociális és Munkaügyi Minisztérium - Pályázatok
Pályázati felhívás szociális módszertani intézmények számáraHatáridő: 2011. január 11.
Energiaálság
Magyar atom

Ez most nem Moldova György örökbecsűje, de ugyancsak kötelező olvasmány. Mondhatnám, miért...

madzag
Lorem ipsumLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc sit amet nibh eu mauris ullamcorper venenatis at id mi. Proin orci neque, tincidunt ac pulvinar...
Címoldal > Konferencia, rendezvény, díjak
Konferencia, rendezvény, díjak
E.ON díjat nyert a Miele
Idén negyedik alkalommal osztotta ki az E.ON a legtakarékosabb háztartási készülékeknek járó díjakat. A hat kilogrammnál nagyobb kapacitású mosógépek kategóriájában a zsűri a Miele W 5877 WPS Edition 111 mosógépnek ítélte oda az elismerést. A díj célja, hogy felhívja az emberek figyelmét arra, hogy energiatakarékos háztartási termékek használatával akár több tízezer forint is megspórolható évente.


Az „E.ON Energiatakarékossági Díj 2013 nyertese" címet évről-évre azok a készülékek kaphatják meg, melyek az E.ON felkérésére a TÜV Rheinland életszerű vizsgálati módszerei alapján energiafogyasztási szempontból a leghatékonyabbnak bizonyulnak. Idén összesen 78 terméket neveztek és 20 kategóriában választottak győzteseket.

A legtöbb Miele mosógép az ismert legjobb, A+++ energiahatékonysági osztályba tartozik, s ezzel a piac legtakarékosabb gépeinek számítanak. A készülékek tervezésekor a német vállalat nem csupán a minőséget tartja szem előtt, hanem a környezeti értékek megóvását is. A mosógépek élettartama a Wfk kutatási intézet tisztítás technológiai részlegének teszteredményei alapján átlagosan húsz év.
A díjnyertes W 5877 WPS mosógép nyolc kilogramm töltetsúly mellett évente 192 kWh energiát fogyaszt és 11 220 liter vizet használ fel mosás közben, különleges hangszigetelésének és a horizontálisan préselt oldalfalainak köszönhetően pedig rendkívül halk.

„Nagyon büszkék vagyunk az E.ON díjra, hiszen ez is mutatja, hogy a legjobb úton haladunk célunk felé, hogy készülékeink egyszerre legyenek hatékonyak, megbízhatóak és energiatudatosak. Nagy hangsúlyt fektetünk erre, és ezzel az elismeréssel visszajelzést kaptunk arról, hogy ez a törekvésünk rendkívül fontos, elsősorban a vásárlóink szempontjából" - beszélt az elismerésről Papp Gábor, a Miele Kft. értékesítési és marketing vezetője.
A díjazással az E.ON a fogyasztókat szeretné segíteni a leginkább környezet-és pénztárcakímélő termékek kiválasztásában.