Keresett szó:
Ördöngős
Kis konvertológia
Tudákos
Jelasity nem fut, ő nem gyávaA névhasonlóság ugyan némileg költői, s amennyiben eltekintünk olyan apróságoktól miszerint a horvát bán Jelačić-nak (Petőfi szerint Jellasicsnak) neveztetett...
GFZ Potsdam Earthquake Bulletin - last 20 events
M 5.3, Irian Jaya, Indonesia2012-01-28 19:37:31 -4.13 140.79 74 km M
Pályázati közlemények
Elérhető a honlapon a környezetvédelmi és energetikai fejlesztéseket célzó kiírásoknál az Elszámolhatósági ÚtmutatóElérhető a honlapon a környezetvédelmi és energetikai fejlesztéseket célzó pályázati kiírásoknál az Elszámolhatósági Útmutató című dokumentum, amely minden...
VM
Meghosszabbították a védett természeti területek hulladékmentesítési pályázatának beadási határidejét
Szociális és Munkaügyi Minisztérium - Pályázatok
Pályázati felhívás szociális módszertani intézmények számáraHatáridő: 2011. január 11.
Energiaálság
Magyar atom

Ez most nem Moldova György örökbecsűje, de ugyancsak kötelező olvasmány. Mondhatnám, miért...

madzag
Lorem ipsumLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc sit amet nibh eu mauris ullamcorper venenatis at id mi. Proin orci neque, tincidunt ac pulvinar...
Címoldal > Építészet
Építészet
Csodás fúró a Milwaukee-tól
A Milwaukee új „FUEL 2" vezeték nélküli fúró- és ütvefúró csavarozói helytállnak minden helyzetben, és feleslegessé teszik a nagy teljesítményű vezetékes fúrógépeket mind otthon, mind az építkezéseken. Az új sorozat első két modellje a modern kialakítású Milwaukee M18FDD (M18 FUEL fúró-csavarozó) és M18FPD (M18 FUEL ütvefúró-csavarozó). A hatékonyabb munkát két sebességfokozat segíti: 0-550/0-2000 percenkénti fordulatszámmal.

Az akkumulátorral működő modellek kioldókapcsolói lehetővé teszik a két különböző sebességgel történő fúrást, ami megszokott a különböző Milwaukee termékek esetében. Az FPD modell emellett elvezeti a 32 ezer percenkénti ütésszámnak köszönhető mechanikus rázkódást, megkönnyítve a kemény felületek - például a tégla és a beton - fúrását. A fejlett technológiának és a bolygókerekes hajtóműnek köszönhetően a maximális nyomaték mindkét gép esetében 135 Nm. A konkurens modellekkel való összehasonlításban a termékek kategóriájukban vezető pozíciót töltenek be.

A teljesítményt azonban nem csupán a továbbfejlesztett motor, hanem a nagyméretű, 18 voltos és öt amperóra kapacitású lítium-ion akkumulátor is segíti. A Milwaukee REDLITHIUM cellái nem csupán rendkívül hatékonyak, de extrém tartósak is, így több ezer újratöltési ciklust viselnek el, mielőtt csökkenne a névleges kapacitásuk. A fúrókat végül egy, az első FUEL sorozattól örökölt intelligens elektronikai rendszer teszi kiemelkedővé. A REDLINK PLUS megóvja az akkumulátorokat a túltöltéstől és a túlzott lemerüléstől.

Az M18FDD és az M18FPD esetében a szorítóerő a gyűrű segítségével 22 különböző nyomatékfokozatban állítható. A meghajtómechanizmusnak részét képezi az elektronikus fék, amely megállítja a fúrót egy másodperccel a kikapcsolása után. Az új modellek egyetlen darabból álló fémtokmányának befogási tartománya 1,5 és 13 mm között változtatható, a munkát automatikus tokmányzár (FIXTEC) segíti. Az oldalfogantyú az ideálisan kialakított markolattal együtt garantálja a kényelmes munkát és a biztonságot.

„Folyamatosan szem előtt tartjuk, hogy vevőinknek milyen igényük van, és ezekre fejlesztésekkel válaszolunk. Minden új termékvonalunkra igaz, hogy az új technológiai vívmányok mellett tartalmazza azoknak a szakembereknek az ötleteit is, akik dolgoznak a szerszámainkkal" - emelte ki az új modellek bemutatásának kapcsán Lánczeth József, a Milwaukee magyarországi képviselője. Az amerikai cég 1924 óta gyárt szerszámokat, és a szénkefe nélküli motorok, valamint a vezeték nélküli megoldások vezető szállítója. Az új és a már ismert termékek a Milwaukee márkakereskedőinél kaphatóak.

A Milwaukee szakértő tanácsadással segíti az érdeklődőket a partnerek által üzemeltetett, de a márka arculatára szabott „Heavy Duty" központokban. A Milwaukee szakembereiből álló „Job Site Solution" csoportok ezenkívül országszerte ellátogatnak majd a nagyobb építkezésekre, ahova magukkal viszik a márka teljes termékkínálatát, hogy a gyakorlatban is bemutathassák, innovatív szerszámaik hogyan segíthetik a jobb és biztonságosabb munkavégzést.