Keresett szó:
Ördöngős
Kis konvertológia
Tudákos
Jelasity nem fut, ő nem gyávaA névhasonlóság ugyan némileg költői, s amennyiben eltekintünk olyan apróságoktól miszerint a horvát bán Jelačić-nak (Petőfi szerint Jellasicsnak) neveztetett...
GFZ Potsdam Earthquake Bulletin - last 20 events
M 5.3, Irian Jaya, Indonesia2012-01-28 19:37:31 -4.13 140.79 74 km M
Pályázati közlemények
Elérhető a honlapon a környezetvédelmi és energetikai fejlesztéseket célzó kiírásoknál az Elszámolhatósági ÚtmutatóElérhető a honlapon a környezetvédelmi és energetikai fejlesztéseket célzó pályázati kiírásoknál az Elszámolhatósági Útmutató című dokumentum, amely minden...
VM
Meghosszabbították a védett természeti területek hulladékmentesítési pályázatának beadási határidejét
Szociális és Munkaügyi Minisztérium - Pályázatok
Pályázati felhívás szociális módszertani intézmények számáraHatáridő: 2011. január 11.
Energiaálság
Magyar atom

Ez most nem Moldova György örökbecsűje, de ugyancsak kötelező olvasmány. Mondhatnám, miért...

madzag
Lorem ipsumLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc sit amet nibh eu mauris ullamcorper venenatis at id mi. Proin orci neque, tincidunt ac pulvinar...
Címoldal > Informatika
Informatika
Dinamikus növekedést vár az idén a digitális épületinformációs modellezés
Európa élvonalába került BuildEXT Kft.
építőipar
A szolgáltatásuk iránt erősödő kereslet hatására idén mintegy 40 százalékos árbevétel-növekedéssel számol a digitális épületinformációs modellezésre (BIM) specializálódott tervezőiroda, a BuildEXT Kft., amelyet a közép-európai régióból egyedüliként választott be idén a Construction Tech Review globális építőipari magazin Európa top 10 BIM-szolgáltatója közé - tájékoztatta az MTI-t kedden a társaság.

A BuildEXT Kft. olyan komplex virtuális tervezést biztosít, amely lehetővé teszi az épületek tervezési, építési és üzemeltetési folyamatainak átfogó digitális modellek segítségével történő szimulálását és optimalizálását az épület teljes életciklusán átívelően.


A társaság tájékoztatása szerint a magazin szerkesztőségének szakmai stábja többlépcsős minősítési folyamatot követően - az olvasók, saját piackutatóik és egy iparági grémium bevonásával - harmadik alkalommal adja közre a kontinens top 10 BIM-megoldásszolgáltatójának listáját.

Livják Csaba, a cég alapító tulajdonosa és ügyvezető igazgatója a közleményben úgy fogalmazott, markáns pozitív visszajelzés számukra, hogy a nemzetközi szakmai magazin egyetlen közép-európai vállalatként az európai top 10-be sorolta cégüket.

A közleményben ismertetik, hogy a BuildEXT nevéhez fűződik a veszprémi és budapesti Continental-telephelyek generáltervezése, és a mintegy 90 000 négyzetméteres Bosch Campus II koncepcióterve. A vállalat több irodaház, adatközpont, tiszta tér és speciális technológiai központ mellett - a SYNLAB megbízásából - generáltervezőként vett részt Közép-Európa legnagyobb orvosanalitikai laborjának, valamint - a cég történetének első állami megbízásaként - a Nemzeti Oltóanyaggyár tervezésében.

A BuildEXT Kft. BIM-szolgáltatásaira külföldről is van kereslet. A társaság az elmúlt öt évben megötszörözte bevételét, jelenleg Budapesten és Münchenben is működtet irodát. A vállalat projektjeinek átlagos beruházási költsége 1-30 milliárd forint közötti, és mintegy 200 mérnök munkáját integrálják napi szinten 60 szakágban, évente 180-200 projektben. A tervek szerint a társaság 2022-ben 20 százalékkal bővíti dolgozói számát. A BuildEXT Kft. nettó árbevétele az előző évhez viszonyítva 2021-ben 53 százalékos növekedéssel átlépte az 1 milliárd forintos határt, és ezzel a 20 legnagyobb árbevételű hazai tervezőiroda közé került.